Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g Perlgraupen, mittel
- 400 g Wasser
- 10 g Rosinen
- ½ TL Curry
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Feigen, frisch, in Scheiben
- 100 g Feta, light, grob zerbröselt
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 10 g Senf
- 10 g Olivenöl
- 25 g Zitronensaft
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 13.7 g
- Sodyum
- 1534 mg
Alternatif tarifler
Curry-Gemüse-Maultaschen-Suppe
30min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 Min
Linsen-Pilz-Suppe
1 Std.
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 Std.
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1 Std.
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1 Std. 20 Min
Grünkohlsalat mit Erdnuss-Dressing und Hähnchen
30min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45min
Mediterraner Graupensalat
50min