Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 400 g lukewarm water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 500 g baker's flour
- 2 tsp sea salt
Topping
- ½ red onion, cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
- 12 mixed cherry tomatoes, cut in half
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, to sprinkle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1752.5 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 14.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1120.2 mg
Alternatif tarifler
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Ciabatta olive sticks
2 Std. 5 Min
Greek pita breads
1h 15min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Easy citrus pie
1h
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 godz.
Hot cross bun loaf
2 godz. 40 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Better banana cake
45 min