Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 400 g lukewarm water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 500 g baker's flour
- 2 tsp sea salt
Topping
- ½ red onion, cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
- 12 mixed cherry tomatoes, cut in half
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, to sprinkle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1752.5 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 14.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1120.2 mg
Alternatif tarifler
Pizza sauce
30 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Focaccia
2h 5min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 Std.
Prawn and saffron arancini
25h
Hot cross bun loaf
2 Std. 40 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Greek pita breads
1 Std. 15 Min