Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ demet maydanoz yaprağı, taze
- 3 dal dereotu yaprağı (isteğe bağlı)
- 175 g kırmızı mercimek (ıslatılmamış hali 175 g), bol sıcak suda 1 gün bekletilmiş ve süzdürülmüş
- 160 g kinoa (ıslatılmamış hali 160 g), bol suda 1 gün bekletilmiş ve süzdürülmüş
- 365 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 - 2 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
- 20 g biber salçası
- 20 g domates salçası
- 1 tk kimyon, toz, damak tadına göre
- ½ - 1 tk tatlı kırmızı toz biber
- ¼ tk karabiber
- 1 - 2 tk tuz, damak tadına ve kullandığınız salçanın tuz oranına göre ayarlayın
- 3 - 4 dal taze soğan,dilimlenmiş (2 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 30 adet
- Kalori
- 10918 kJ / 2612 kcal
- Protein
- 85 g
- Karbonhidrat
- 306 g
- Yağ
- 104 g
- Lif
- 61 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1h 5 min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50 min
Zencefilli Salata Sosu
10 Min
Turplu Taze Otlu Quark
5 Min
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50 min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25min
Rezeneli ve Armutlu İçecek
10 Min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1h 20min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Elma, Badem ve Yulaflı Porridge
24 Std. 10 Min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min