Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice

Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice

3.7 3 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

  • red onions thinly sliced
    100 g
  • salt plus extra to taste
    5 ½ tsp
  • ground black pepper
    2 tsp
  • fresh jalapeño chilli deseeded if desired, thinly sliced
    1
  • orange freshly squeezed juice only
    1
  • limes freshly squeezed juice only
    2
  • cumin seeds
    1 tsp
  • cloves
    1 tsp
  • whole allspice berries
    1 tsp
  • garlic cloves
    3
  • sweet paprika
    2 tsp
    2 tsp achiote paste
  • chilli powder
    ½ tsp
    ½ tsp chipotle chilli powder
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • sea bass whole fish, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
    2
  • tomato (approx. 70 g), cut in wedges
    1
  • long grain rice
    200 g
  • tinned sweetcorn
    50 g
  • onion quartered
    50 g
  • olive oil
    20 g
  • water
    1000 g
  • fresh coriander leaf
    10 g
  • avocado thinly sliced (approx. 3 mm)
    1

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 2207 mg
Protein 44 g
Kalori 2397 kJ / 573 kcal
Yağ 18 g
Lif 8.4 g
Doymuş Yağ 3 g
Karbonhidrat 61 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...