Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g vegetable oil
- 100 g onions, cut in halves, sliced (5 mm)
- 500 g chicken breast, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g water, plus extra for cooking rice
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 1 tsp paprika, hot
- ½ tsp paprika, sweet
- 1 tsp basil, dried
- 1 tsp oregano, dried
- 1 tsp salt, plus extra for cooking rice
- ¼ tsp ground pepper
-
1
tsp chicken stock paste
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l) -
20
g Turkish red pepper paste, mild (Biber salçası)
veya 20 g tomato purée - 250 g rice
- 20 g cornflour (starch)
- 1 - 2 tbsp water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2101 kJ / 502 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken garam masala
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Yellow rice with chicken
40min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30min
Greek style pork stew
45min
Pork tenderloin parcels
1h
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min
Chicken casserole with saffron and orange
1 Std. 35 Min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min
Chicken Étouffée
45min
Chicken Adobo
1 Std. 25 Min