
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1900 g water
- 6 medium eggs
- roast poultry leftovers (carcass, meat, skin and bones) (see tips)
- 3 - 5 garlic cloves (see tip)
- 5 - 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm, see tip)
- 15 g vegetable oil
- ½ - 1 tsp Chinese five spice powder (see tip)
- 2 pinches salt (see tip), plus ¾ tsp
- 70 g leeks cut in pieces (5 cm)
- 140 g celeriac cut in pieces (3-5 cm)
- 1 cinnamon stick
- 3 cloves
- ½ - 1 fresh red chilli halved and deseeded (see tip), plus extra sliced for serving
- 5 - 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm) (see tip)
- ¼ - ½ tsp black peppercorns (see tip)
- ¾ tsp salt
- 400 g dried rice noodles (e.g. pho or vermicelli)
- 20 - 30 g soy sauce to taste
- 15 - 25 g fish sauce to taste
- water for cooking noodles
- 50 g fresh baby spinach for serving
- spring onion sliced (3 mm), for serving
- fresh mung beansprouts for serving
- lime cut in wedges, for serving
- 6 tsp sesame seeds for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 604 kcal / 2525 kJ
- Protein
- 46 g
- Yağ
- 18 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Lif
- 3.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Sodyum
- 917 mg