Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g su
-
500
g pancar, soyulmuş,
parçalara bölünmüş (2 cm) - 1 nar, taneleri ayıklanmış
-
300
g armut, soyulmuş, çekirdekleri
çıkarılmış, parçalara bölünmüş
(2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porsiyon
- Kalori
- 293 kJ / 70 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Hindistan Cevizli Toplar
25 Min
Tahıllı Meyve Lapası
10 Min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Ballı Limonata
5 min.
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1h 5min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40min
Cennet Hurmalı Avokadolu Tatlı
10 Min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40min