Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3467 kJ / 825 kcal
- Protein
- 61.7 g
- Karbonhidrat
- 31.4 g
- Yağ
- 45.5 g
- Lif
- 9.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and fennel risotto
30 min
Béarnaise sauce
10min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Three meat roulade
2 godz. 5 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Parsnip and bean mash
25min
Peppercorn sauce
20min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min