Cihazlar ve Aksesuarlar
Korean marinade
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
430 g
Malzemeler
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 430 g
Sodyum
7270.7 mg
Protein
13.2 g
Kalori
2878.7 kJ /
688 kcal
Yağ
15.7 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
2.3 g
Karbonhidrat
130.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Flavours of Korea
15 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Blackberry frozen yoghurt
12 Std. 5 Min
Fajita seasoning
5 Min
Chilli crunch (TM6)
30 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 Min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 Std.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 Min
Rueben sandwich sauce
5 Min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 Min
Kaffir lime granita
40 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min