Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g canola oil
- 1 tbsp dried chilli flakes
- 350 g peeled raw prawns
- cold water, to cover
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 ½ tsp caster sugar
- 20 g Chinese black vinegar
- 30 g tamari
- 30 g water
- 50 g canned bamboo shoots, drained
- 10 g fresh ginger
- 1 tsp cornflour
- 1 - 2 pinches sea salt
- 50 g pork fat, minced (optional)
- 2 tsp oyster sauce
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp Shaoxing wine
- 1 pinch ground white pepper
Dumpling wrappers
- 125 g wheaten flour (see Tips)
- 60 g tapioca starch, plus extra to dust
- 1 pinch sea salt
- 125 g boiling water
- 20 g canola oil
- 600 g water, to steam
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieces
- Kalori
- 416.6 kJ / 99.2 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 6.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 261.7 mg
Alternatif tarifler
Temaki sushi (TM6)
1h 40min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min
Steamed prawns or scallops
20min
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24 godz. 15 min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min
Pineapple tarts
1 Std. 30 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Steamed Chinese greens
30 Min
Sushi Rice
1 Std. 5 Min