Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de lomos de bacalao fresco
- 3 ramitas de perejil fresco
- 30 g de cebolla en trozos
- ¼ de cucharadita de piel de lima rallada
- 40 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 30 - 40 g de zumo de lima
- 200 g de pulpa de sandía en dados de 5 mm
- 100 g de hojas verdes de ensalada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 664 kJ / 158 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 279.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1u. 40min
Gazpacho de melón
15 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min
Vieiras con dos salsas
45 min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento
45 min
Ajoblanco de cerezas
10 Min
Gazpacho
10 Min
Gazpacho de melón
10 Min
Tomate rosa a la plancha con pesto de eneldo
15 Min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 Std.
Salmorejo de fresas
30 min