Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- unsalted butter, to grease
- 180 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 20 g oil
- 300 g leek, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- 20 g brown sugar
- 10 g white vinegar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 3 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 70 g Danish feta, crumbled
- 100 g cherry tomatoes, mixed, sliced as desired
- 8 anchovy fillets (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- mixed salad leaves, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1589.2 kJ / 378.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 22.1 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 402.3 mg
Alternatif tarifler
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2ωρ. 20 λεπτ.
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Filo spinach slice
55min
Fresh tomato tart
40min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Festive camembert wreath
1h 50min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1sa 20 dk