Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- unsalted butter, to grease
- 180 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 20 g oil
- 300 g leek, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- 20 g brown sugar
- 10 g white vinegar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 3 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 70 g Danish feta, crumbled
- 100 g cherry tomatoes, mixed, sliced as desired
- 8 anchovy fillets (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- mixed salad leaves, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1589.2 kJ / 378.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 22.1 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 402.3 mg
Alternatif tarifler
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Family chicken galette
1h 55min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2h
Fresh tomato tart
40 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15 min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Leek and ham tart
1h 55min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Caramelised leek and feta tart
2u. 25min