
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de branche de céleri coupée en morceaux
- 80 g de carotte coupée en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de romarin frais effeuillé
- 120 g d'oignons coupés en quatre
- 40 g d'huile d'olive et un peu pour le service
- 250 g de lentilles en conserve rincées et égouttées
- 250 g de haricots blancs en conserve rincés et égouttés
- 600 g d'eau
- 20 g de concentré de tomate
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- croûtons (isteğe bağlı)
- vinaigre balsamique pour le service (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 241.8 kcal / 1011.5 kJ
- Protein
- 10.3 g
- Yağ
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 29.7 g
- Lif
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Sodyum
- 364 mg