![Pan-fried pork buns Pan-fried pork buns](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc2b9450-28a0-4652-8b2c-3548b218ffc9/Derivates/63cf5870-9de5-4fa5-84b4-6d992a988329.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork filling
- 400 g pork mince
- 1 tsp sea salt
- 15 g sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 15 g soy sauce
- 50 g water
Dough
- 250 g water
- 15 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 500 g wheaten flour (see Tips), plus extra to dust
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the buns
- 2 tbsp vegetable oil
- water, to cook
- 1 tsp black sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 4.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 124 mg
Alternatif tarifler
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Korean bao beef sliders
2h 10min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 Std. 25 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Korean fried chicken
4 Std.
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Beef buns
50min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min