Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Kalbsbries
- 850 g Wasser, davon 250 g kalt, und mehr zum Abschrecken
- 750 g Essig
- Eiswürfel zum Abschrecken
- 300 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Pilzsuppe und gedämpfte Putenbrust mit Gemüse
45min
Menü: Champignoncremesuppe und gefüllte Paprika mit Reis und Tomatensauce
1h 5min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli
1 Std. 20 Min
Spargelcremesuppe
40min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1u.
Apfel-Sellerie-Suppe
45min
Biskuittörtchen Opéra
24 Std.