Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Semmeln, altbacken
- Milch zum Einweichen
- 250 g durchwachsener Selchspeck
-
650
g Kalbsleber, geputzt
veya 650 g Schweineleber, geputzt - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butterschmalz
- 150 g Frühstücksspeck, in Scheiben, dünn aufgeschnitten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leberpastete im Glas
4 Std.
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Würzig-fruchtiges Lammgulasch mit Kumquats
1 Std. 5 Min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15 min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1 Std. 50 Min
Gemüse-Leber-Kuchen
1 Std. 50 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55 min
Karpfengulasch
55 min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2 Std. 10 Min
Geflügelleber-Pastete
1h 10 min
Geröstete Leber
30 min