Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brandteigkrapferl
- 35 g Parmesan, in Stücken
- 150 g Wasser
- 90 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 140 g Weizenmehl, glatt
- 3 Eier (Größe M)
- etwas Dille, getrocknet
Lachsfülle und Fertigstellung
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 300 g Räucherlachs, in Stücken
- 15 g Tomatenmark
- 170 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Senf
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 80 g Sauerrahm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 313 kJ / 75 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brandteig
2sa
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5 Std. 15 Min
Traunseer Räucherfischmus
3 godz. 30 min
Französischer Brunch
1hod. 40min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15 min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25 min
Mediterrane Profiteroles
1h 25min
Eclairs
2 godz. 30 min
Frischkäse-Éclairs
2sa
Kleine Charlotte
4h 50min
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3 godz. 20 min