Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 750 g Mehl
- 350 g Wasser
- 150 g Sonnenblumenöl
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 1 ½ TL Zucker
Füllung und Fertigstellung
- 400 g Möhren, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Sonnenblumenöl
- 3 Eier, hart gekocht, gepellt, fein gewürfelt
- 1 EL Petersilie, gehackt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 EL Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 629 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Russischer Salat "Vinaigrette"
2óra 20p
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1u. 10min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Kreppel
1h
Gefüllte Blinis
55 Min
Watruschki
1 Std. 40 Min
St. Petersburg - Joschiki
2hod. 55min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1u. 45min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min