Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 100 g Wasser
- 150 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 60 g Öl
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Feta, in Stücken
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), gut abgetropft, geviertelt
- 150 - 200 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Öl zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- 4 Eier
- 5 Stängel Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 4513 kJ / 1079 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 105 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1775 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20 min
Tschebureki
1h 20 min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 Std. 30 Min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Kreppel
1h
Gefüllte Blinis
55min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min