Porcini mushroom risotto
TM6 TM5

Porcini mushroom risotto

3.2 (13 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 g eschalot, cut into halves
  • 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 800 g water
  • 1 tsp sea salt (see Tips)
  • 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
  • fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1778.5 kJ / 425.1 kcal
Protein
7.3 g
Karbonhidrat
68.3 g
Yağ
12.3 g
Doymuş Yağ
3.9 g
Lif
2.9 g
Sodyum
486 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler