Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalot, cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1778.5 kJ / 425.1 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 68.3 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 486 mg
Alternatif tarifler
Pasta with fennel and tomato sauce
40 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Taramasalata
15 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 godz.
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35min
Kale mash
Değerlendirme yok
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min