![Porcini mushroom risotto Porcini mushroom risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0204d8c9-5a19-4da8-ad94-3fa1a69d93d2/Derivates/77ccdcb6-7086-4a13-8d77-1c4052c136a4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalot, cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1778.5 kJ / 425.1 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 68.3 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 486 mg
Alternatif tarifler
Pea and mint soup
20 min
Greek Fava dip
50 Min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30 phút
Italian butter
10 min
Gazpacho
1h 15min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Simple steamed salmon
30 min
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min