Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g eschalot, cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1778.5 kJ / 425.1 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 68.3 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 486 mg
Alternatif tarifler
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Baked Cabbage Pierogis
2 godz. 30 min
Liver cake
1h 50min
Garlic and sage mash
30 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Pisco sour
10min
Asparagus and saffron risotto
35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min