
Cihazlar ve Aksesuarlar
Porcini mushroom risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
425.1 kcal /
1778.5 kJ
Protein
7.3 g
Yağ
12.3 g
Karbonhidrat
68.3 g
Lif
2.9 g
Doymuş Yağ
3.9 g
Sodyum
486 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda