Cihazlar ve Aksesuarlar
Porcini mushroom risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
486 mg
Protein
7.3 g
Kalori
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Yağ
12.3 g
Lif
2.9 g
Doymuş Yağ
3.9 g
Karbonhidrat
68.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Black-eyed bean stew with whole squid
5sa 15 dk
Rhubarb Vanilla Flan
Değerlendirme yok
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Değerlendirme yok
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1sa 5 dk
Prawn and saffron risotto
30 dk
Cheese soufflés
30 dk
Milanese risotto
25 dk
Spiralised vegetable soup
24sa 50 dk
Pear and Gorgonzola Risotto
30 dk
Mussels in coconut milk
25 dk
Eggplant involtini with risotto
1sa 55 dk
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 dk