Cihazlar ve Aksesuarlar
Porcini mushroom risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
486 mg
Protein
7.3 g
Kalori
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Yağ
12.3 g
Lif
2.9 g
Doymuş Yağ
3.9 g
Karbonhidrat
68.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Nessuna valutazione
Porcini Mushroom Risotto
35min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Mushroom croustade
1h 35min
Cheese soufflés
30min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1h 50min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Omelette
30min
Tomato and red lentil soup
30min
Milanese risotto
25min