Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 28.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 1333.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pilau rice using rice mode
40 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Green egg whites and ham omelette
35min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
Pea and mint soup
20 min
Steamed fish with green mash
50min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Poached eggs with hollandaise
40 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min