
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 30 g limon suyu
- 300 g ton balığı, konserve süzülmüş
- 1 ançüez (isteğe bağlı)
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
-
85
g labne (bk. öneri)
veya süzme yoğurt - 40 g çekirdeksiz siyah zeytin
- 15 g kapari, turşu süzülmüş
- ¼ tk karabiber
- tuz damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 242 kcal / 1013 kJ
- Protein
- 17.7 g
- Yağ
- 18.4 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 dk
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1sa 35 dk
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10 dk
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5 dk
Yaban Mersinli Protein İçeceği
5 dk
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 dk
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 dk
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1sa 25 dk
Parmesan Peynirli Risotto
30 dk
Havuçlu Mercimekli Humus
20 dk
Haydari
10 dk