Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 whole fish, gutted and cleaned (approx 1000-1500 g - see Tips)
- 1000 g Roma tomatoes, cut into quarters
- 8 garlic cloves
- 4 - 6 fresh chillies of choice, deseeded if preferred, cut into thirds
- 1 bunch fresh coriander, stems only; leaves reserved to garnish
- 20 fresh curry leaves
- 1 onion, cut into halves
- 80 g vegetable oil
- 1 ½ tbsp black mustard seeds (see Tips)
- 1 tsp cumin seeds
- 1 ½ tbsp Baba's fish curry powder (see Tips)
- 3 tsp Kashmiri chilli powder (see Tips)
- 1 tsp ground turmeric
- 3 tsp sea salt
- 3 tsp tamarind paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- 465 g cooked rice, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2205.9 kJ / 527.2 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 24.2 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 8.7 g
- Sodyum
- 1476 mg
Alternatif tarifler
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Indian Pilaf Rice
1 Std.
Masala Squid
25 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 Std.
Nasi Lemak
45 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min