Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp mustard seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp white dhal (ulunthu)
- 1 tsp fennel seeds
- 6 cloves
- 2 star anise
- 6 cardamom, seeds only
- 1 cinnamon stick
- 50 g cooking oil
- 200 g onions, sliced thinly
- 5 sprigs curry leaves, deveined
- 1500 g mutton, boneless leg, cut in cubes (3 cm x 3 cm)
- 190 g coconut milk
- 60 g water
- 80 g ginger garlic paste (see tip)
- 40 g chilli powder
- 15 g meat curry powder
- 2 tsp fennel powder
- 2 tsp cumin powder
- 2 tsp sugar
- 2 tsp salt, adjust to taste
- 350 g potatoes, cut in cubes (2 cm x 2 cm)
- 40 g fresh coriander
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2836 kJ / 678 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 448 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Malabar Prawn Curry
1h 25min
Idli
15h 40min
Ghee Roasted Chicken
1h 15 min
Ginger Garlic Paste
10 min
Chicken Rendang
45min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Potato Peratal
40min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Rasam
20 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min