Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp mustard seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp white dhal (ulunthu)
- 1 tsp fennel seeds
- 6 cloves
- 2 star anise
- 6 cardamom, seeds only
- 1 cinnamon stick
- 50 g cooking oil
- 200 g onions, sliced thinly
- 5 sprigs curry leaves, deveined
- 1500 g mutton, boneless leg, cut in cubes (3 cm x 3 cm)
- 190 g coconut milk
- 60 g water
- 80 g ginger garlic paste (see tip)
- 40 g chilli powder
- 15 g meat curry powder
- 2 tsp fennel powder
- 2 tsp cumin powder
- 2 tsp sugar
- 2 tsp salt, adjust to taste
- 350 g potatoes, cut in cubes (2 cm x 2 cm)
- 40 g fresh coriander
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2836 kJ / 678 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 448 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chapatis
1h
Chicken Rendang
45 Min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 Min
Rasam
20min
Potato Peratal
40min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 Std. 10 Min
Puri
35min
Idli
15h 40min
Vegetable Sambar
35min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min