Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Karbonhidrat
- 60.9 g
- Yağ
- 24.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1658.8 mg
Alternatif tarifler
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Creamy beef curry
1h 15min
Korean Bo ssam
29h 20min
Korean fried chicken
4h
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Korean Bo ssam
29h 20min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Low waste chicken lasagne
1h 30min