Uyumlu sürümler
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de céleri-rave, coupé en gros morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de lait entier
- 250 g de maquereaux à la moutarde
- 300 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 200 g crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de céleri-rave
- 100 g d'huile de pépins de raisin
- 1 jaune d'œuf
- 10 g de moutarde
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1936.7 kJ / 466.7 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 558.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin rhubarbe et noix
45 Min
Pâtisson farci
1h 20min
Chou frisé à l'italienne en cocotte
1h 50min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Colcannon irlandais
1 godz. 10 min
Tatin aux navets
1 godz. 10 min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Crumble de poisson
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min