Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 8 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 60 g butter, cut into cubes
- ½ fennel bulb, trimmed and thinly sliced
- 4 eschalots, peeled and cut into halves
- 2 shortcut bacon rashers, cut into strips
- 1 parsnip (approx.110 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 2 carrots (approx. 90 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 400 g pork fillet, cut into cubes
- 50 g pearl barley
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g alcoholic apple cider
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3435.6 kJ / 821.2 kcal
- Protein
- 55.8 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 33.6 g
- Doymuş Yağ
- 18.4 g
- Lif
- 14.6 g
- Sodyum
- 505.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef stroganoff
35min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Sausage and butter bean winter stew
25min
Pea and ham soup
2h 20min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Pork with black bean sauce
30 min
Chicken cacciatore
50min
Irish stew
1h 30min
Beef "Burgundy"
40min