![Peppercorn sauce Peppercorn sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1B3269FE-3DA9-4D4E-A124-CCAE882D0664/Derivates/F325E6D9-C239-479F-B1BA-0C04DF48D0DD.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 100 g white wine
- 2 tbsp brandy
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g water
- 2 tbsp Port (fortified wine)
- 1 tbsp Dijon mustard
- 150 g pouring (whipping) cream
- 20 g green peppercorns, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 227.9 kJ / 54.3 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 54.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartare sauce
10 min
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Meat stock paste
45min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min
Guinness beef pies
2h 15 min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Mushroom sauce
20min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Diane sauce
20min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15 min
Traditional gravy
25 min