Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 100 g white wine
- 2 tbsp brandy
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g water
- 2 tbsp Port (fortified wine)
- 1 tbsp Dijon mustard
- 150 g pouring (whipping) cream
- 20 g green peppercorns, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 227.9 kJ / 54.3 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 54.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and port pâté
1h 30min
Béarnaise sauce
10 min
Pea and ham soup
2h 20min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Hollandaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20 min
Thai red chicken curry
30min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Traditional cocktail sauce
5 min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Traditional gravy
25 min
Diane sauce
20 min