Cihazlar ve Aksesuarlar
Peppercorn sauce
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
14 portions
Malzemeler
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
54.5 mg
Protein
0.4 g
Kalori
227.9 kJ /
54.3 kcal
Yağ
4 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sauces and Marinades
15 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1sa
Chicken and port pâté
1sa 30 dk
Béarnaise sauce
10 dk
Hollandaise sauce
15 dk
Fresh pasta dough
1sa
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 dk
Béarnaise sauce
20 dk
Traditional gravy
25 dk
Mushroom sauce
20 dk
Tartare sauce
10 dk
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1sa 15 dk
Diane sauce
20 dk