
Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
718 kcal /
3003 kJ
Protein
20 g
Yağ
41 g
Karbonhidrat
73 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
19 g
Sodyum
1129 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Calendar 2022
12 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda