Uyumlu sürümler
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3003 kJ / 718 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 41 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1129 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mexican Stuffed Peppers
45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Sweet Potato Curry
30min
Louisiana Rice and Shrimp
25min
Mushroom Stroganoff
30min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min