![Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b581a6ce-ab28-474d-bb37-85d03176b12e/Derivates/2a4ee41a-ef55-4024-8e31-50ab0bf1a4bb.jpg)
Uyumlu sürümler
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3003 kJ / 718 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 41 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1129 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1h 15min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Spaghetti alla Puttanesca
35min