
Cihazlar ve Aksesuarlar
Smoked Mackerel Pâté
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 portions
Malzemeler
Paté
-
fresh horseradish peeled5 - 10 g
-
cream cheese125 g
-
crème fraîche100 g
-
smoked mackerel fillets skinned and checked for bones360 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
Topping
-
unsalted butter diced150 g
-
horseradish relish hot15 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped2 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
734 kcal /
3032 kJ
Protein
22 g
Yağ
71 g
Karbonhidrat
3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda