Cihazlar ve Aksesuarlar
Smoked Mackerel Pâté
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 portions
Malzemeler
Paté
-
fresh horseradish peeled5 - 10 g
-
cream cheese125 g
-
crème fraîche100 g
-
smoked mackerel fillets skinned and checked for bones360 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
Topping
-
unsalted butter diced150 g
-
horseradish relish hot15 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped2 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
22 g
Kalori
3032 kJ /
734 kcal
Yağ
71 g
Karbonhidrat
3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Brandy Butter
10 Min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min