Cihazlar ve Aksesuarlar
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Hazırlık 1sa 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
929 mg
Protein
10 g
Kalori
1030 kJ /
246 kcal
Yağ
12 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
25 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Calendar 2022
12 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Smoked Mackerel Pâté
55 dk
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 dk
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 dk
Carrot and Coriander Soup
25 dk
Watercress Soup
25 dk
Carrot and Coriander Soup
25 dk
Pea Gazpacho
4sa 15 dk
Broccoli and stilton soup
30 dk
Creamy Courgette Soup
25 dk
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa
Celeriac and Apple Soup
55 dk
Onion Soup
1sa