![Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8c497f63-a8ea-4808-a905-eb41888de9d6/Derivates/11338f39-8eae-4f5e-b73a-75da1e24d730.jpg)
Uyumlu sürümler
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 25 g unsalted butter, diced
- 400 g whole milk
- 250 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- truffle oil, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 929 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli and stilton soup
30min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Curried Parsnip Soup
30min