
Cihazlar ve Aksesuarlar
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Hazırlık 1sa 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
246 kcal /
1030 kJ
Protein
10 g
Yağ
12 g
Karbonhidrat
25 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
7 g
Sodyum
929 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Calendar 2022
12 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda