Uyumlu sürümler
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 25 g unsalted butter, diced
- 400 g whole milk
- 250 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- truffle oil, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 929 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basil Pesto
10 min
Ratatouille
40 min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 Min
Watercress Soup
25 min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min