Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps

Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps

4.3 6 değerlendirme
Hazırlık 1sa 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions

Malzemeler

  • Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)
    500 g
  • unsalted butter diced
    25 g
  • whole milk
    400 g
  • water
    250 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • truffle oil for garnishing

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 246 kcal / 1030 kJ
Protein 10 g
Yağ 12 g
Karbonhidrat 25 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 7 g
Sodyum 929 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...