Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb Dumplings
- 10 - 15 g mixed fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
- 200 g milk
- 60 g butter, plus extra for greasing
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (isteğe bağlı)
- 150 g semolina
- 1 egg
Beetroot Soup
-
500
g raw beetroots, peeled, cut in pieces
veya 500 g cooked beetroots, cut in pieces - 700 g water
- 150 g white wine
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 25 g plain flour
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g double cream
- 1 Tbsp white wine vinegar (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Watercress Soup
25 Min