Vollkornbrot

2.7 6 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 5sa
870 g

Malzemeler

  • Sauerteig, selbst gemacht
    60 g
    60 g Sauerteig, aus dem Kühlregal
  • frische Hefe
    10 g
  • Roggen-Vollkornmehl
    200 g
  • Weizen-Vollkornmehl
    130 g
  • Weizenmehl Type 550
    320 g
  • Wasser davon 350 g lauwarm
    2060 g
  • Salz
    1 TL
  • Brotgewürz
    10 g
  • Margarine und mehr zum Einfetten
    40 g
    40 g Schmalz, und mehr zum Einfetten

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 30 g

Sodyum 96 mg
Protein 4 g
Kalori 526 kJ / 126 kcal
Yağ 4 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 20 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...