
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tomato and herb sauce
- ½ lemon zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 3 sprigs fresh basil leaves only, plus extra for garnishing
- 15 fresh chives cut into thirds, plus extra chopped for garnishing
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion cut into halves
- 50 g semi sun-dried tomatoes drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g pitted Kalamata olives sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 400 g canned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh black mussels
- 500 g clams cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes cut into halves
- 30 g pine nuts toasted
- crusty bread to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 710.5 kcal / 2984.5 kJ
- Protein
- 67.7 g
- Yağ
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 21.3 g
- Lif
- 5.9 g
- Doymuş Yağ
- 16.4 g
- Sodyum
- 1680.7 mg