Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tomato and herb sauce
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 15 fresh chives, cut into thirds, plus extra chopped for garnishing
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion, cut into halves
- 50 g semi sun-dried tomatoes, drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g pitted Kalamata olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 400 g canned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh black mussels
- 500 g clams, cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pine nuts, toasted
- crusty bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2984.5 kJ / 710.5 kcal
- Protein
- 67.7 g
- Karbonhidrat
- 21.3 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.4 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 1680.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Garlic mushrooms
25min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Değerlendirme yok
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 Std. 10 Min
Prawn saganaki with feta
35min
Coulibiac salmon pie
2h 40min
Fish soup
40min
Chilli garlic prawns
10 min