Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 120 g white wine
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 500 g water
- 1000 g pipis, cleaned
- crusty bread, of choice, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1674 kJ / 398.6 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Karbonhidrat
- 36.4 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 2172.4 mg
Alternatif tarifler
Traditional Gugelhupf
2h 55min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Spiced pork terrine
24h
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5 min
Penne with mussels
1h 5 min
Garlic prawns
25 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Savoury crêpes
45 Min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min