Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 2 anchovy fillets
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g dry white wine
- 250 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried risoni pasta
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1469 kJ / 349.8 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 1843.3 mg
Alternatif tarifler
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Prawn and saffron arancini
25u.
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Salmon niçoise salad
35 min
Coconut turmeric fish curry
40 min