![Chilli mussels with risoni Chilli mussels with risoni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/34f035cf-fd95-48f8-8645-0fb78f100fac/Derivates/8fc13c57-bee3-49b3-97b5-723722f8f267.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 2 anchovy fillets
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g dry white wine
- 250 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried risoni pasta
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1469 kJ / 349.8 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 1843.3 mg
Alternatif tarifler
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min
Black sesame mochi ice cream
23h
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4hod. 20min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 Std. 30 Min
Café de Paris butter
25 menit
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Prawn noodle curry
10 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min