Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 2 anchovy fillets
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g dry white wine
- 250 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried risoni pasta
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1469 kJ / 349.8 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 1843.3 mg
Alternatif tarifler
Hearty seafood chowder
45 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Oysters Mignonette
5 Min
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Okonomiyaki
30 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min