Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 100 g bacon em cubos
- 40 g azeite
- 600 g couve-flor, so os floretes (2-3 cm aprox.)
- 600 g água
- 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta branca
- 500 g filetes de bacalhau fresco s/ pele cortados em pedaços (3-4 cm aprox.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1438 kJ / 344 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min
Sopa de abóbora e hortelã
40min
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50min
Creme de abóbora com caril
35min
Sopa marroquina de cenoura
40min
Sopa de couve-flor e alho assados
1h 10min
Creme de cogumelos
45 min
Creme de couve-flor com profiteroles de tomate seco
2h 25min
Sopa de abóbora
35min
Creme de beringela
45 min
Creme de abóbora e camarão
55min
Creme de abóbora e hortelã
40min