Spaghetti aux légumes du printemps
TM6 TM5 TM31

Spaghetti aux légumes du printemps

2.6 (7 değerlendirme)

Malzemeler

  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 1200 g d'eau
  • ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de petits pois frais
  • 150 g de carottes, coupées en rondelles
  • 150 g de navet, coupé en dés
  • 200 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 20 g de beurre
  • 20 g de pousses d'épinards frais

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1346.8 kJ / 319.3 kcal
Protein
14.3 g
Karbonhidrat
42.8 g
Yağ
9.8 g
Doymuş Yağ
5.3 g
Lif
5.5 g
Sodyum
456 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler