Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kalbfleisch sous-vide
- 1500 g Wasser, etwas mehr zum Kühlen
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 600 g Kalbfleisch, in einem Stück (siehe Tipp)
- 15 g natives Olivenöl extra
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Wacholderbeeren
Thunfisch-Sauce
- 200 g Erdnussöl
- 80 g Thunfisch in Öl, abgetropft
- 2 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft
- 5 - 10 g Kapern, eingelegt
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 5 g weißer Balsamessig
- 2 Eidotter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2224 kJ / 531 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 352 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème Brûlée
3h 10min
Sauce Tatare
15 Min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Panna Cotta
3h 40min
Sous-vide Oktopus-Salat
8h
Caesar Salad mit Huhn
50min