Vitello tonnato sous-vide

Vitello tonnato sous-vide

3.9 14 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 4sa 30 dk
6 Portionen

Malzemeler

Kalbfleisch sous-vide
  • Wasser etwas mehr zum Kühlen
    1500 g
  • Zitronensaft frisch gepresst (siehe Tipp)
    30 g
  • Kalbfleisch in einem Stück (siehe Tipp)
    600 g
  • natives Olivenöl extra
    15 g
  • Salz
    1 Prise
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Wacholderbeeren
    2 - 3
Thunfisch-Sauce
  • Erdnussöl
    200 g
  • Thunfisch in Öl abgetropft
    80 g
  • Sardellenfilets, in Öl eingelegt abgetropft
    2
  • Kapern, eingelegt
    5 - 10 g
  • Zitronensaft frisch gepresst
    15 g
  • weißer Balsamessig
    5 g
  • Eidotter
    2

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 352 mg
Protein 26 g
Kalori 2224 kJ / 531 kcal
Yağ 48 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 10 g
Karbonhidrat 1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...