Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g frischer Kren, geschält, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 750 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, in Stücken
- 35 g Zucker
- 100 g Apfelsaft
- 1 TL Salz, unjodiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 762 kJ / 183 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Semmelknödel
50 min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50 min
Powidl
8 Std.
Marillenröster
30 min
Bröselknödel
40 min
Liptauer
15 min
Zwetschkenröster
1sa 30 dk
Semmelfülle
1h 10 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1sa 30 dk
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk