Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g frischer Kren, geschält, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 750 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, in Stücken
- 35 g Zucker
- 100 g Apfelsaft
- 1 TL Salz, unjodiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 762 kJ / 183 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Semmelknödel
50min
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45min
Osterpinzen
2 godz. 50 min
Liptauer
15min
Frittaten
30min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Marillenkuchen
1h 30min
Zwetschkenröster
1h 30min