Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g frischer Kren, geschält, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 750 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, in Stücken
- 35 g Zucker
- 100 g Apfelsaft
- 1 TL Salz, unjodiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 762 kJ / 183 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Tatare
15min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Liptauer
15min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Marilleneis
15min
Powidl
8h
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Marillenröster
30 Min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min