Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)
- 500 g Speck, roh (Grüner Speck)
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 150 g Cranberrys, frisch
- 250 g Rotwein
- 30 g Zucker
- 50 g Gelierzucker 3:1
- 400 g Leber, vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)
- 2 Zwiebeln, halbiert (ca. 250 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Rapsöl
- 1 EL Wacholderbeeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 2715 kJ / 649 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Grobe Streichwurst
13h
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 Std. 30 Min
Grammelpogatscherl
1 godz. 10 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 godz. 15 min
Cumberland-Senf-Sauce
1 godz. 15 min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 godz. 15 min
Leberpastete im Glas
4 Std.
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Apfelkren
40 Min
Powidl
8 godz.