Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)
- 500 g Speck, roh (Grüner Speck)
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 150 g Cranberrys, frisch
- 250 g Rotwein
- 30 g Zucker
- 50 g Gelierzucker 3:1
- 400 g Leber, vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)
- 2 Zwiebeln, halbiert (ca. 250 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Rapsöl
- 1 EL Wacholderbeeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 2715 kJ / 649 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebackene Leberknödel
2h
Leberpastete im Glas
4h
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10min
Saibling | Backteig | Brennnessel | Leindotter
45min
Steirisches Krenfleisch
2 godz. 45 min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2h 30min
Weißwurst im Glas
14h 30min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 godz. 45 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15 min
Apfelkren
40min
Leberknödel
55min
Wurstaufstrich
10min