Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)
- 500 g Speck, roh (Grüner Speck)
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 150 g Cranberrys, frisch
- 250 g Rotwein
- 30 g Zucker
- 50 g Gelierzucker 3:1
- 400 g Leber, vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)
- 2 Zwiebeln, halbiert (ca. 250 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Rapsöl
- 1 EL Wacholderbeeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 2715 kJ / 649 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bröselknödel
40 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1hod. 50min
Powidl
8 godz.
Gebackene Leberknödel
2h
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5sa 15 dk
Hühnerleberschnitten
25 min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1 godz.
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 godz. 30 min
Osterpinzen
2 Std. 50 Min
Marillenröster
30 min
Somloer Nockerl
9 Std.