Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Piri Piri Chicken
- 3 garlic cloves
- 4 fresh red chillies, stems removed, halved
- 2 - 4 dried bird's eye chillies, to taste
- ½ Tbsp smoked paprika
- 1 tsp coarse sea salt
- ½ tsp dried oregano
- 100 g olive oil
- 50 g red wine vinegar
- 1500 g uncooked, whole chicken, spatchcocked (see tip)
Vegetable Salad
- 500 g mixed vegetables, cut in pieces (5-6 cm), (e.g. celeriac, broccoli, carrots, peppers)
- 100 g mayonnaise
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3317 kJ / 792 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 66 g
- Lif
- 4.1 g
Alternatif tarifler
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Masala Hake at 55°C
55 Min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Tikka Paste
1h
Butter Chicken
50 Min
Beef Kebabs with Monkey Gland Sauce
2 Std.
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3hod.
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Chicken Akhni
1h 30min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min