![Risotto aux asperges et au safran Risotto aux asperges et au safran](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/17d1bf9a510dc3d20c987f9194fe5187/Derivates/8871dfdcbb4ed2f49aca8f6ef31ccdac2c4e9bd4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g d'oignon, émincé
- 350 g d'asperges vertes en morceaux (2 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli (cuisson 18 min.)
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à café de pistils de safran (voir "Conseil(s)")
veya 1 dose de safran - 1 cube de bouillon de légumes
- 20 g de beurre
- parmesan râpé, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30 min
Risotto au safran à la milanaise
1 Std. 30 Min
Risotto
30 min
Gaspacho
2u. 25min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto milanais au safran
30 min
Risotto aux asperges
45 dk
Risotto aux cèpes
35 min
Asperges et sauce tartare au séré
50 dk
Risotto printanier
1h
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1 Std. 30 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
50 dk