Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g d'oignon, émincé
- 350 g d'asperges vertes en morceaux (2 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli (cuisson 18 min.)
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à café de pistils de safran (voir "Conseil(s)")
veya 1 dose de safran - 1 cube de bouillon de légumes
- 20 g de beurre
- parmesan râpé, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 Min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Parmigiana al forno
1h 50min
Risotto aux cèpes
35min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto printanier
1h
Risotto au safran à la milanaise
1 Std. 30 Min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 Min
Risotto aux asperges
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto milanais au safran
30 Min