Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de légumes variés à poêler (oignons, échalotes, poireaux par ex.), en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes variés (courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais...), en morceaux (2 cm)
-
50
g de légumes variés surgelés
veya 50 g de petits pois surgelés - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes
veya 1 cube de bouillon de légumes -
½ - 1
c. à café de sel
veya ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja - 60 - 80 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Minestrone
45 min
Potage aux orties et granola au curry
1h 15min
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe onctueuse végétarienne
45 min
Soupe complète végétarienne
30 min
Minestrone d'hiver
1 godz. 10 min
Soupe aux pois
2 godz. 10 min
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Soupe de tomates et haricots rouges
40 min
Bouillon thaï aux légumes
1 godz. 10 min
Soupe de pois cassés finlandaise
12h
Soupe corse
13 godz. 15 min