Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de légumes variés à poêler (oignons, échalotes, poireaux par ex.), en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes variés (courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais...), en morceaux (2 cm)
-
50
g de légumes variés surgelés
veya 50 g de petits pois surgelés - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes
veya 1 cube de bouillon de légumes -
½ - 1
c. à café de sel
veya ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja - 60 - 80 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Soupe paysanne
55 Min
Soupe au chou
50 min
Potée de légumes
50 min
Haricots blancs Cuisson lente
14h 40min
Minestrone
45min
Potée de légumes
40min
Potage façon minestrone
50 min
Scotch broth (bouillon écossais)
1h
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55 Min
Soupe de lentilles vertes
35min
Soupe aux pois
2h 10min
Minestrone d'hiver
1 Std. 10 Min