Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake

Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake

4.2 31 değerlendirme
Hazırlık 1sa 35 dk
Toplam 4sa 5 dk
12 portions

Malzemeler

Frosting
  • raw cashew nuts
    300 g
  • water
    415 g
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • freshly squeezed lemon juice
    2 tbsp
  • coconut oil
    3 tbsp
  • pitted dates
    5
  • pure maple syrup
    1 tbsp
Raspberry sauce
  • fresh raspberries
    250 g
  • caster sugar
    3 tbsp
Sponge
  • coconut oil plus extra for greasing
    200 g
  • almond milk
    200 g
  • apple cider vinegar
    2 tsp
  • chia seeds
    2 tbsp
  • raw sugar
    250 g
  • instant granulated coffee
    2 tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • plain flour
    250 g
  • cocoa powder (70% cocoa)
    30 g
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • baking powder
    2 tsp
  • salt
    1 pinch
Assembly
  • shelled unsalted pistachio nuts
    50 g
  • fresh raspberries
    125 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 186 mg
Protein 8.8 g
Kalori 2522.8 kJ / 600.7 kcal
Yağ 37.6 g
Lif 6.8 g
Doymuş Yağ 5.6 g
Karbonhidrat 56 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...