![Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6CBBD00A-76C4-4578-8C10-99C68760FC4C/Derivates/8DCE4279-C6AA-44B6-B190-1A7CB3EB6B1A.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Frosting
- 300 g raw cashew nuts
- 415 g water
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 2 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 3 tbsp coconut oil
- 5 pitted dates
- 1 tbsp pure maple syrup
Raspberry sauce
- 250 g fresh raspberries
- 3 tbsp caster sugar
Sponge
- 200 g coconut oil, plus extra for greasing
- 200 g almond milk
- 2 tsp apple cider vinegar
- 2 tbsp chia seeds
- 250 g raw sugar
- 2 tsp instant granulated coffee
- 1 tsp natural vanilla extract
- 250 g plain flour
- 30 g cocoa powder (70% cocoa)
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch salt
Assembly
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 125 g fresh raspberries
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2522.8 kJ / 600.7 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 37.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 186 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Christmas cake
27h 10min
Coconut and maca hot chocolate
24 godz. 15 min
Vegan tiramisu
3h 20min
Tofu 'sour cream'
5 min
Almond Cheese
6h 15min
Vegan Butter
2 Std.
Vegan Parmesan
15 min
Raw chocolate beetroot cake
2 Std. 15 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Dairy free béchamel
10min
Sweet potato lasagne
1h 20min