Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'oignon nouveau, avec la tige
- 10 g de beurre doux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 10 g de cerfeuil frais
- 500 g d'asperges vertes, coupées en tronçons
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 200 g de crème liquide légère
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 442 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Potage au poireau
30 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Crème de chou-fleur
40 Min
Soupe asperge citron
55 min
Velouté d'asperges noisetté
1h 5min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 Min
Velouté d'endive
35min
Velouté d'asperge
30 min
Velouté de cresson à l'ail
1h