Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon
- 30 g de beurre
- 2 pincées de sucre
- 400 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 700 g d'endives émincées
- 500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 noix de saint-jacques
- brins de persil frais, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Potage au poireau
30min
Velouté d'endive
35min
Crème de chou-fleur
30min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté de céleri au stilton
35min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Potage Saint-Germain
45min