Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 885 kJ / 215 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3u. 35min
Sauce à l'oseille
35min
Purée de céleri
25min
Saumon sauce gribiche
35min
Céleri rémoulade
10min
Coulis de tomates
35min
Raie aux câpres
45min
Sauce gribiche
15min
Terrine de poisson
1h
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min