Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 885 kJ / 215 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelée de framboise
6 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Sauce béarnaise
20min
Sauce à l'oseille
35min
Sauce gribiche
15min
Sauce au cidre
20min
Sauce bordelaise
45min
Beurre d'escargot
10 min
Chutney de figues
4 godz.
Raie aux câpres
45min
Sauce périgourdine
35min
Gelée de groseille
35min