Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1749 kJ / 425 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Terrine de campagne
4h 30 min
Soupe de poire au vin rouge
20min
Terrine de campagne
25hod. 15min
Baba au rhum
3h
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 Std. 30 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Foie gras de canard
72 godz.
Sauce périgourdine
35min
Beurre d'escargot
10 Min
Rognons de veau sauce madère
20min