Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1749 kJ / 425 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce bordelaise
45min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine bressane
24h
Rognons de veau sauce madère
20 min
Pâté de campagne au foie gras
48j
Terrine de campagne
25hod. 15min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine de campagne
4h 30 min
Terrine de canard
24h
Foie gras de canard
72 godz.
Sauce périgourdine
35 Min
Pâté de lapin
2h 35 min