Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de gingembre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 100 g de sucre en poudre
- 700 - 800 g de poires, coupées en quatre
- 40 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1290 kJ / 307 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de lapin aux herbes
24h
Clafoutis aux cerises
50min
Poires au vin rouge
5h
Pêche pochée au thym
3 Std. 20 Min
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Céleri rémoulade
10min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Clafoutis aux abricots
55min
Sauce gribiche
15min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min