Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vin rouge (cépage merlot par exemple)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de gingembre en poudre
- 1 étoile de badiane
- 100 g de sucre en poudre
- 700 - 800 g de poires, coupées en quatre
- 40 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1290 kJ / 307 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cake aux fruits confits
4hod.
Compotée de fruits d'été aux épices
45 Min
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 Std. 10 Min
Taboulé de pamplemousse et crevettes
55 Min
Poires au vin rouge
5hod.
Pêche pochée au thym
3 Std. 20 Min
Soupe de fruits secs à la cannelle
3 Std. 35 Min
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Œufs cocote à l'oseille
40min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min